BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Üdvözöljük a Regal Kerek Étkezőgarnitúra világában - ahol az elegancia és a minőség találkozik!

Ismerkedj meg a Regal étkezőgarnitúrával, mely egyedülálló megjelenésével és magas minőségével magával ragadja otthonodat. Ez a gyönyörű étkezőgarnitúra dió színű lábakkal és egy 130 cm átmérőjű kerek asztallal rendelkezik, amely tökéletes választás kisebb vagy közepes méretű étkezőkhöz.

Az elegáns dió színű lábak stílust és melegséget kölcsönöznek a garnitúrának, míg a kerek asztallap kényelmes elrendezést biztosít családi ebédekhez vagy baráti vacsorákhoz.

nappali étkezőgarnitúra

Regal modern étkezőgarnitúra.

Az elegáns dió színű lábak stílust és melegséget kölcsönöznek a garnitúrának, míg a kerek asztallap kényelmes elrendezést biztosít családi ebédekhez vagy baráti vacsorákhoz. Az étkezőszék kárpitozott ülőfelülete kiváló kényelmet nyújt, miközben a garnitúra összességében az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza létre.

Az étkezőszék kárpitozott ülőfelülete kiváló kényelmet nyújt, miközben a garnitúra összességében az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza létre.

A Regal étkezőgarnitúra nemcsak az étkeződ központjában lesz, hanem ékes dísze is otthonodnak. Az időtlen dizájn és a magas minőségű anyagok összhangja hosszú éveken át élvezhetővé teszi ezt a bútordarabot.

design étkezőgarnitúra

Étkező garnitúra méretei: 1.3 méter.

Ez a szék tökéletes választás minden olyan térbe, ahol az elegancia és a kényelem találkozik. A kerek étkezőasztalok elegáns és letisztult megjelenésűek, és különböző stílusokhoz illeszthetőek, így könnyen kiegészítik otthonod dizájnját.

A fehér és szürke színkombináció friss és letisztult megjelenést kölcsönöz ennek a széknek. Ez a modern dizájnú szék könnyen beilleszthető bármilyen környezetbe, legyen az otthoni étkező, iroda vagy vendégtér.

A fa lábak hozzátesznek a szék egyediségéhez, miközben a stabilitást és melegséget biztosítanak. A kényelmes ülőfelület pedig hosszú távú kényelmet nyújt mindennapi használat során.

4 személyes étkezőgarnitúra

Az étkezőszékünk fehér ülőfelülete kényelmes és stílusos, ideális választás a családi ebédekhez vagy a baráti vacsorákhoz. Az arany színű fém lábak pedig extra stabilitást és luxust kölcsönöznek az egész garnitúrának.

Az étkezőgarnitúra egyik fő vonzereje a letisztult design és a magas minőségű anyagok összhangja. A regal étkezőszék nemcsak praktikus, hanem igazi dísz is otthonod számára.

étkezőszék

 

boohome beltéri és kerti bútorok