BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Elegancia és funkcionalitás találkozik az újgenerációs modern étkezőgarnitúrákban. Különleges tervezésű bútorok, amelyek megteremtik az ideális légkört a családi étkezésekhez és baráti összejövetelekhez. A különleges ülőfelületek és az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet nyújtanak az étkezések során.

nappali étkezőgarnitúra

Luxor modern étkezőgarnitúra.

Barna székekkel, arany színű lábakkal. A modern étkezőgarnitúra letisztult vonalvezetése és kifinomult dizájnja magával ragadja az otthonát. A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú éveken át kényelmes és tartós használatot biztosítson.

Luxor garnitúra méretei: 1.6 x 0.8 méter.

Amennyiben egy tökéletesen méretezett étkezőgarnitúrát keres , akkor az 1,6 méteres változatunk lehet az ideális választás Önnek! Ez a kiváló minőségű étkezőasztal 4 barna székkel kombinálva a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja.

4 személyes étkezőgarnitúra

LUXOR 4 személyes étkezőgarnitúra. Rendezze be otthonát modern stílusban és hívja át a családot egy új étkezőgarnitúrával! Az étkezőasztalunk masszív és tartós anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson.

étkezőgarnitúra

Nappali étkezőszék méretei.

nappali szék

Szék anyaga: szivacs töltet és műbőr felület. Lábak anyaga fém.

 

boohome beltéri és kerti bútorok