BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Nappali fotelek

Nappali fotelek,bársony anyagból. Többféle színben és méretben. A bútorok világában a belteri bársony fotel egy népszerű választás. A bársony kárpitozás puha és luxus érzetet nyújt, amely kényelmes pihenést tesz lehetővé. Az ilyen típusú fotel elegáns megjelenése miatt kiválóan illeszkedik a nappali vagy hálószoba berendezésébe.A bársony fotel különleges díszítéssel és formákkal is elérhető. Az ívelt vagy domború háttámla, a díszítő gombok és az aranyozott lábak tovább fokozzák a fotel eleganciáját. Az ilyen bútordarabok nemcsak esztétikai értékkel bírnak, hanem a pihenést és lazítást is segítik.

fotel

ADA nappali fotel.

Elegáns nappali fotelek kék és bézs színekben.

Amennyiben kívánja kiegészíteni ülőgarnitúráját egy-egy fotellel, tökéletes választás ez a típus. Arany lábakkal, kék és bézs színben. Elegáns, luxus megjelenést varázsol a nappaliba. Különösen ajánljuk Linsy és Philadelphia garnitúráinkhoz. Letisztult formatervezés, puha bársonyos anyaghasználat.

Ada nappali fotelünk , philadelphia oldalsó kisaszatallal.

fotel

Ergonomikus kialakítással, mely igazodik a testünkhöz.

fotel

fotel

LÉNA - Bársony fotel kék.

A bútorok világában a belteri bársony fotel egy népszerű választás. A bársony kárpitozás puha és luxus érzetet nyújt, amely kényelmes pihenést tesz lehetővé. Az ilyen típusú fotel elegáns megjelenése miatt kiválóan illeszkedik a nappali vagy hálószoba berendezésébe.

LEA - Bársony fotel sötét kék.

Nappali sötét kék fotel méretek:

Philadelphia ZOÉ prémium fotel.

Philadelphia ZOÉ - fotel méretei.

Philadelphia ZOÉ - fotel Bézs színben.

Gyönyörű megjelenésű luxus fotel. A philadelphia garnitúrához is kiváló választás.

Philadelphia ZOÉ - fotel kék színben.

Philadelphia ZOÉ - fotel kék színben.

 

 

boohome beltéri és kerti bútorok