BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Philadelphia kanapék.

Chesterfield stílusú gyönyörű bársony kanapé. A Chesterfieldre jellemző díszgombok klasszikussá és különlegessé varázsolják a garnitúrát, az arany színű díszléc és lábak pedig igazán exkluzív megjelenést kölcsönöznek. A philadelphia sarok kanapé kiegészítőjeként is ajánljuk.

nappali kanapé

Philadelphia nappali bútor a különlegességet kedvelőknek. Kék, szürke és homok színekben.

Bézs - Homok színben, bársony anyaggal, díszpárnákkal.

Philadelphia ülőgarnitúra méretei: 2.11 x 1.02 méter.

3 SZEMÉLYES KANAPÉ MÉRETE

Nappali kanapé homok színben.

nappali kanapé

Elegáns kék színben, ajándék színes díszpárnákkal.

Új, szürke színben is elérhető. Ajándék kispárnákkal!

Nappali ülőgarnitúra kék színben.

Chesterfield típusú elegáns modern bársony nappali garnitúra. Gyönyörű kék színben is. Modern megjelenésével igazán egyedivé varázsolja otthonát. Rugalmas, kényelmes szivaccsal, magas minőségű bársony szövettel. Egyedi , széles kartámasszal. A díszpárnákat a garnitúra tartalmazza!

nappali kanapé

Mély ülőfelülete és széles kartámasza növeli a bútor kényelmét. Klasszikus, sikkes megjelenés modern vonásokkal. Különböző méretű, habszivacs töltetű párnák könnyen áthelyezhetők, növelve ezzel a garnitúra kényelmét. Tökéletes választás az elegánsabb darabok kedvelőinek, ékes dísze lehet otthonunknak. Ajánljuk hozzá a Philadelphia dohányzóasztalt, mely 2 elemből áll, egy magasabb és egy alacsonyabb márvány asztallal. Az egymásba tolható elemek könnyen áthelyezhetők, tökéletesen kiegészítik a garnitúra klasszikus megjelenését.

kanapé karfa

Philadelphia dohányzóasztal .

A philadelphia ülőgarnitúrához illő, márvány asztal, melyek egymásba tolhatók.

boohome beltéri és kerti bútorok