BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Üdvözöljük a Prestige modern étkezőgarnitúra világában! Amennyiben Ön olyan étkezőgarnitúrát keres, amely luxust és stílust sugároz, akkor jó helyen jár.Weboldalunkon megtalálja a Prestige kollekció legújabb csodáit, melyek fekete gránit lapos asztallappal és bézs barna székekkel büszkélkednek. Ebben az exkluzív világban otthona a kifinomult és az elegáns lesz.

nappali étkezőgarnitúra

Prestige modern étkezőgarnitúra.

A fekete márvány lap különleges és exkluzív atmoszférát teremt az étkezőjében, miközben a bézs barna székek a melegség és a kényelem érzetét keltik.Az étkezőasztal és a hozzá tartozó hat szék lenyűgöző egységet alkotnak. Az asztal modern designja és a székek eleganciája tökéletes harmóniában találkozik, és egyedülálló megjelenést kölcsönöz az étkeződnek.

design étkezőgarnitúra

Étkező garnitúra méretei: 160*90*75 cm asztal.

A bézs színű kárpitozás a luxust és az eleganciát sugallja, míg a barna szín tökéletes kontrasztot alkotnak a fekete gránittal, létrehozva egy olyan környezetet, amelyben minden étkezés egy különleges élmény lesz.

 

étkezőszék

A Prestige étkezőasztal és a hozzá tartozó hat szék együttesen alkot egy csodálatos megjelenést. Az étkezőasztal modern dizájnja és az elegáns székek tökéletes harmóniában vannak egymással. Az étkezőgarnitúra kiválasztásával az elegancia és a kényelem garantáltan az otthonod részévé válik.

étkezőasztal

boohome beltéri és kerti bútorok