BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Üdvözöljük a BooHome étkezőgarnitúra választékában, ahol számtalan szín- és méretválasztékban találhatja meg álmaid étkezőberendezését!

nappali étkezőgarnitúra

Glamour modern étkezőgarnitúra.

A Glamour étkezőasztal és a hozzá tartozó hat szék együttesen alkot egy csodálatos berendezést. Az étkezőasztal modern dizájnja és az elegáns székek tökéletes harmóniában vannak egymással.

design étkezőgarnitúra

Crystal modern étkezőgarnitúra.

Amennyiben egy tökéletesen méretezett étkezőgarnitúrát keres , akkor az 1,8 méteres változatunk lehet az ideális választás Önnek! Ez a kiváló minőségű étkezőasztal 6 fehér színű  székkel kombinálva a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja.

Prestige modern étkezőgarnitúra.

A fekete márvány lap különleges és exkluzív atmoszférát teremt az étkezőjében, miközben a bézs barna székek a melegség és a kényelem érzetét keltik.Az étkezőasztal és a hozzá tartozó hat szék lenyűgöző egységet alkotnak. Az asztal modern designja és a székek eleganciája tökéletes harmóniában találkozik, és egyedülálló megjelenést kölcsönöz az étkeződnek.

Regal modern étkezőgarnitúra.

Az elegáns dió színű lábak stílust és melegséget kölcsönöznek a garnitúrának, míg a kerek asztallap kényelmes elrendezést biztosít családi ebédekhez vagy baráti vacsorákhoz. Az étkezőszék kárpitozott ülőfelülete kiváló kényelmet nyújt, miközben a garnitúra összességében az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza létre.

royal étkezőgarnitúra

Royal modern étkezőgarnitúra.

A Royal étkezőasztal fehér felülete csodálatosan illik bármilyen enteriőrbe és maximális kényelmet nyújt a vendégeknek. Az asztal elegáns megjelenésével még több eleganciát és varázslatot kölcsönöznek az étkezőnek.

Luxor modern étkezőgarnitúra.

Barna székekkel, arany színű lábakkal. A modern étkezőgarnitúra letisztult vonalvezetése és kifinomult dizájnja magával ragadja az otthonát. A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy hosszú éveken át kényelmes és tartós használatot biztosítson.

Opal modern étkezőgarnitúra.

Az Opal étkezőgarnitúra nemcsak a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi, de az otthonod középpontjává is teszi. Legyen szó modern vagy klasszikus környezetről, ez a bútor remekül illik majd minden stílushoz.

boohome beltéri és kerti bútorok