BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

BOO HOME bútor - Elérhetőségek

Telefonszámunk: 06 30 374 1820

Nyitvatartásunk:

Hétfő -Péntek : 9.00-17.00-ig Szombaton: 10-14 -ig

Ön közvetlenül az importőrtől vásárolhatja meg a termékeket, kedvező áron! Cégünk 2005 óta gyártatja és forgalmazza, a kíváló minőségű, egyedi tervek alapján készült bútorokat. Folyamatosan megújuló designnal és készlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Mivel cégünk közvetlen importőr, ezért kedvező árakon tudjuk kerti bútorainkat értékesíteni.

Kövessen minket Facebook oldalunkon is, ahol sok újdonsággal és további képekkel is találkozhat!

Elérhetőségeink

Cég neve: Ecolines-Home Kft.

Cégünkről még több információt weboldalunkon olvashat: www.ecolines-home.hu

Bemutatótermünkben megtekinthetők az általunk forgalmazott RATTANEXCLUSIVE kerti bútorok illetve a GREEN DECK wpc teraszburkolatok is.

Rattanexclusive kerti bútor termékeinkről bővebben a https://www.rattanexclusive.hu/ oldalon olvashat. A két termék együttes vásárlása esetén 5% kedvezményt biztosítunk.

Az általunk forgalmazott Rattanexclusive bútoraink a Trendmánia című adásban.

CÍMÜNK:

Bemutatótermünk és raktárunk egy helyen! A gyorsabb kiszolgálás, illetve vásárlóink kényelmét figyelembe véve egy épületben kapott helyet a bemutatóterem és a raktár, amelyek a Dunakeszi Auchan szomszédságban találhatók, közel 1500 nm területen. Bemutatótermünkben a bútorok megtekinthetők, kipróbálhatók.

2120 DUNAKESZI PALLAG UTCA 31. H34-es Épület, D6 -os Kapu, A DUNAKESZI AUCHAN MELLETT.

VEZESS ODA ( WAZE )

VEZESS ODA ( GOOGLE )

Kedves vásárlóink! A pontos cím elérése végett, javasoljuk, hogy a google maps-be írják be a rattanexclusive nevet.

Raktár nyitva tartása :

H-P: 8-16-ig

Bemutatóterem nyitva tartás:

Hétfő -Péntek : 9.00-17.00-ig Szombaton: 10.00 - 14.00-ig

Elérhetőségek:

Telefonszámunk: 06 30 374 1820

E-mail: info@boohome.hu

Házhozszállítás

A bútorokat házhoz is szállítjuk Önnek, amennyiben szeretné. Budapest és vonzáskörzetében a szállítás díja kb. 20.000.-ft. Vidékre gyűjtő fuvarral történik a szállítás, egyedi ár alapján, a mennyiségtől és távolságtól függően. Termékeinket a fizetést követően tudjuk kiszállítani. Az ár a dobozok lakásba történő szállítását nem tartalmazza.

Kedves vásárlónk! Kövessen minket a FACEBOOKON is!

Bemutatótermünkben bankkártyával is fizethet!

Érdeklődése fontos nekünk, ezért kérjük amennyiben telefonon nem tud elérni minket, írjon nekünk az alábbi űrlapot kitöltve és mi visszajelzünk Önnek!

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet üzenetet.

Név:

Email:

Telefonszám:

Cím:

Üzenet

Az “Elküldöm” gomb megnyomásával hozzájárulást adsz ahhoz, hogy munkatársunk megkeressen e-mailben vagy telefonon, valamint elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.