BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Fedezze fel a Royal 4 -6 személyes étkezőgarnitúrát fehér asztallal és elegáns bézs székekkel arany színű lábakkal! Amennyiben az elegancia és a stílus a fő szempont a választásnál, akkor a Royal étkezőgarnitúra tökéletes választás Önnek. Ez a kifinomult és modern bútorszett azonnal feldobja otthonát és az étkezőteret a családi vacsoráktól a baráti összejövetelekig.

nappali étkezőgarnitúra

Royal modern étkezőgarnitúra.

A Royal étkezőasztal fehér felülete csodálatosan illik bármilyen enteriőrbe és maximális kényelmet nyújt a vendégeknek. Az asztal elegáns megjelenésével még több eleganciát és varázslatot kölcsönöznek az étkezőnek.

royal étkezőgarnitúra

Royal étkező garnitúra méretei: 1.68 x 0.85 méter.

A bézs színű székek puha párnázattal és kényelmes háttámlával rendelkeznek, hogy hosszú távú kényelmet biztosítsanak. Az arany színű szék lábak harmonikusan illeszkednek az asztal lábaival, és tökéletes összhangot teremtenek. A Royal 4 személyes étkezőgarnitúra nem csak a kiváló minőségéről ismert, hanem a dizájnról és az egyedi megjelenésről is. A precíz kidolgozás és a gondosan megválogatott anyagok garantálják, hogy sokáig élvezheti az étkezőgarnitúra kifinomultságát.

4 személyes étkezőgarnitúra

ROYAL 4 személyes étkezőgarnitúra.Válassza a Royal 4 személyes étkezőgarnitúrát fehér asztallal, elegáns bézs székekkel és arany színű lábakkal, és tegye otthonát különlegessé és egyedivé!

étkezőgarnitúra

royal étkezőgarnitúra

Nappali étkezőszék méretei.

nappali szék

 

Ismerkedjen meg a bézs színű elegáns étkezőszékkel arany színű lábakkal!

Amennyiben luxust és stílust keres az étkezőszékek terén, akkor a bézs színű elegáns étkezőszék arany színű lábakkal a tökéletes választás. Ez a bútordarab kifinomultságot sugároz és azonnal feldobja az étkező megjelenését.A puha és kényelmes párnázat garantálja, hogy a vendégek kényelmesen élvezhessék az étkezést és a beszélgetéseket.

Lépjen velünk kapcsolatba és segítünk a rendelésben és a további információkban.

 

boohome beltéri és kerti bútorok