BOO HOME - BELTÉRI BÚTOROK

Étkezőgarnitúrák.

Ismerd meg az Opal étkezőgarnitúrát, amely a modern és az elegancia tökéletes egyensúlyát hozza el otthonodba.Az Opal étkezőasztal kerek forma és márványlap kombinációjával rendkívül lenyűgöző. A márvány anyaga nemcsak luxus, de időtlen eleganciát is sugároz. Az asztal mérete ideális, hogy akár hat vendéget is kényelmesen befogadhasson, így baráti összejöveteleknél vagy családi ebédeknél tökéletes választás.

nappali étkezőgarnitúra

Opal modern étkezőgarnitúra.

Az Opal étkezőgarnitúra nemcsak a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi, de az otthonod középpontjává is teszi. Legyen szó modern vagy klasszikus környezetről, ez a bútor remekül illik majd minden stílushoz.

design étkezőgarnitúra

Étkező garnitúra méretei: 1.3 méter átmérőjű kerek asztal.

Az étkezőszék kialakítása kényelmes és praktikus. A bézs-keki színkombináció pedig könnyen illeszkedik bármilyen étkező dizájnhoz, legyen az modern vagy hagyományos. Ez az étkezőszék nemcsak a dizájnja miatt vonzó, hanem kiválóan kényelmes is.

A puha, bézs színű ülőfelület kényelmes és kellemes érzést nyújt az étkezés során. Az elegáns, keki színű részletek pedig hozzátesznek a szék vonzó megjelenéséhez, ami azonnal lenyűgözi vendégeidet.

6 személyes étkezőgarnitúra

boohome beltéri és kerti bútorok